Μενού Κλείσιμο

Ενημέρωση του προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης σε θέματα πυρασφάλειας & πυροπροστασίας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας

Μια ενημέρωση με πολύ μεγάλη πρακτική σημασία, για θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30/05/2019 στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού & Μαλιακού κόλπου από τους εκπροσώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας Υποπυραγό κ. Μπαλάφα Γεώργιο και Πυρονόμο κ. Γκούβα Χρήστο και σε συνέχεια της συνεργασίας των δύο μερών.
Το προσωπικό του Φορέα αφενός ενημερώθηκε για θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, τρόπους πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης πιθανών προβλημάτων στο χώρο εργασίας τους , και αφετέρου είχε την ευκαιρία μέσα από παρουσίαση να γνωρίσει θέματα Πυροπροστασίας σε Αστικές και Δασικές πυρκαγιές, ατομικής προστασίας , επικοινωνίας και συντονισμού καθώς και μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης τους από τους πολίτες. Μετά την ενημέρωση, μέσα από διαλογική συζήτηση λύθηκαν απορίες σε θέματα που προέκυψαν, από τους εκπροσώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας.
Η Ενημέρωση έκλεισε με τις καλύτερες ευχές για ένα καλό καλοκαίρι χωρίς πυρκαγιές!
Το προσωπικό και τα μέλη του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού & Μαλιακού κόλπου ευχαριστούν θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας για την ενημέρωση και τη συνεργασία.