Μενού Κλείσιμο

Συμμετοχή του Φ.Δ. σε ημερίδα με τίτλο «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στον Δήμο Λαμιέων – ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για τα πολλαπλά οφέλη της κυκλικής οικονομίας φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στο βιοκλιματικό κτίριο της ΔΕΥΑ Λαμίας.
Προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού και Μαλιακού κόλπου παρακολούθησε την ημερίδα αυτή με τίτλο «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στον Δήμο Λαμιέων – ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος» που διοργανώθηκε από τον δήμο Λαμιέων σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. των ΟΤΑ (ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας) και με τη συμμετοχή του Δικτύου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ε.ο.αν.) και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.).
Ομιλητές στην Ημερίδα ήταν ο Δήμαρχος Θηβαίων και Μέλος ΔΣ Δικτύου ΦοΔΣΑ, Σπυρίδων Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Λαμιέων, Γεώργιος Λάμπρου, η Προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού, Μελετών, Έργων, Ποιότητας, Αξιοποίησης Ενέργειας & Περιβάλλοντος Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε., Κυριακή Μιχελάκου, ενώ έγινε και η παρουσίαση του Δημήτρη Παπασωτηρίου, Υπεύθυνου Τμήματος Marketing & Επικοινωνίας με OTA της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) για την «Ανακύκλωση συσκευασιών στην Ελλάδα».
Την ημερίδα παρακολούθησαν επίσης εκπρόσωποι φορέων, πολίτες καθώς και οι περιβαλλοντικές ομάδες μαθητών του 3ου και 4ου ΓΕΛ Λαμίας.