Μενού Κλείσιμο

Συμμετοχή του Φ.Δ. σε ημερίδα με θέμα: “Διμερής διάλογος για θέματα που αφορούν τη διαχείριση του Ευρωπαϊκού Οικολογικού Δικτύου Natura 2000 και την εφαρμογή των Κοινοτικών Οδηγιών για τη Φύση στην Ελλάδα”

Μετά από πρόσκληση της Γενικής Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Πολιτικής δια της Δ/νσης Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοπoικιλότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Πρόεδρος κ. Ρίζος και η Συντονίστρια του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού και Μαλιακού Κόλπου, συμμετείχαν στην ημερίδα με θέμα: “Διμερής διάλογος με τη Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα που αφορούν τη διαχείριση του Ευρωπαϊκού Οικολογικού Δικτύου Natura 2000 και την εφαρμογή των Κοινοτικών Οδηγιών για τη Φύση στην Ελλάδα”.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Σχεδίου Δράσης για τη Φύση, τον Άνθρωπο και την Οικονομία.